600 g Rödstrimméfilé
1 ägg
mjöl
ströbröd
1 ägg
mjöl
ströbröd
Potatisstomp med persilja
1/2 kruka persilja
1 dl mjölk
50 g smör
salt och peppar
Tillbehör
Lingonsylt
ärtor
Smör
Recept
1.Skala och koka potatisen i saltat vatten.
2. Häll av vattnet från potatisen och mosa potatisen.
3.Tillsätt mjölken och smöret och blanda runt. Salta och Peppra efter behag.
4. Hacka persiljan och blanda med potatisen.
5. Vänd filéerna först i mjöl, sedan i väl utvispat ägg och till sist ströbröd. Stek filéerna i smör.
6. Smält smör i en kastrull.
Servera fisken och potatisstompet med lingonsylt, smält smör
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar