måndag 22 januari 2018

Pastasås med smak av saffran och Rödstrimma

Ingredienser 4 personer


4 fileér Rödstrimma
500 g parpadelle (eller valfri pasta)
1 röd paprika
Ruccola
Peppar och Salt

Saffranssås
4 dl crème fraiche
2 tsk tomatpuré
1 vitlöksklyfta
0,5 g saffran
Örtsalt


Recept

1.Börja med att koka upp och salta vattnet till pastan, kokan sedan pastan enligt anvisningarna på paketet. 2. Skär rödstrimme filéerna i lagom stora bitar, peppra och salta fisken och stek fisken tills den fått fin färg på båda sidorna, ta av och lägg åt sidan på en tallrik. 3. Ta alla ingredienserna till såsen och blanda samman i en stekpanna och låt såsen koka ihop. 4. Kärna ur paprikan och skär i lagom stora bitar och lägg i precis på slutet i såsen så den behåller sin kripsighet.
5. Blanda såsen med pastan och servera med fisken och ruccola.


Smaklig måltid! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar